Kattapulta

Skærmbillede 2016-09-28 21.11.20.png

Hvem er Kattapulta?

Hurtigt fortalt er jeg; en struktur-søgende, katte-glad, udklædnings-tosset pædagogstuderende der hurtigt keder mig og derfor gerne vil have, at der skal ske nogle nye ting. Jeg har løbet hveranden dag, jeg har skrevet noveller og digte, jeg har festet hver weekend og også det modsatte, jeg droppede ud af gymnasiet for at finde ud af, at jeg gerne ville alligevel og nu har jeg de sidste snart 3,5 år befundet mig på den samme uddannelse.
I starten af 2017 kan jeg kalde mig pædagog og nu er spørgsmålet bare, hvad det næste så bliver?

Oprindeligt kommer jeg fra Ringsted, født i 1991. Jeg flyttede hjemmefra som 18-årig og skiftet adresse omkring 10 gange, siden da.

I August 2015 blev jeg kærester med M og i April 2016 flyttede jeg fra lejligheden i Trekroner og ind hos ham, i Roskilde. Her er vi gået i gang med at bygge en hverdag op med hyggeligeheder og hvad der ellers hører til, når to mennesker skal få dagene til at hænge sammen.

I slutningen af sommereferien 2016 gik jeg på opdagelse i den veganske livsstil og hver dag arbejder jeg på at nå et skridt tættere på den veganske levemåde.

Jeg blogger, fordi jeg synes det er rart at fortælle og fordi jeg gennem blog-verdenen selv er blevet inspireret af mange mennesker, som jeg er rigtig glad for, vil berette om deres tilværelse – både de dybere fortællinger og de fantastiske hverdags-glimt.

 

Advertisements

WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: